DRÄNERING OCH
MARKARBETEN


Vi är certifierade inom dränering och har genom åren hjälpt mängder med kunder att få ett fuktsäkrat hem. Utöver vår kunskap inom dränering så har vi mångårig kunskap inom VVS, vilket betyder att vi även löser eventuella problem som kan behöva åtgärdas i samband med en dränering.

Det är en investering att göra ett större ingrepp i trädgården men med bra planering, egen kranbil och grävmaskin gör vi det kostnadseffektivt.
Ibland kan det vara lockande att ta till en billigare lösning för stunden men att göra rätt från början är ALLTID den billigaste lösningen över tid.

Du kan känna dig trygg med att vi vet vad vi gör. Vi är certifierade inom dränering och utför jobbet med Optidrain dräneringssystem. Tillsammans med dig gör vi en plan för hur det kommer gå till men även återställandet. Under arbetets gång håller vi alltid en löpande dialog med dig för att säkerställa att allt blir enligt önskemål. För att det ska bli så enkelt som möjligt för dig som kund utför vi allt från dränering till färdig miljö och tar därmed ansvar för helheten.

Vill du ha jobbet rätt utfört och sova gott om natten? Då är det oss du ska kontakta!
Vi dränerar från Falkenberg i söder till Göteborg med omnejd I norr.

Läs mer om hur processen går till
Image

Certifierat företag
inom dränering


En dränering är ett arbete som inte är synligt när det är färdigt och om det inte är gjort på rätt sätt kan problem uppstå med tiden. Det är därför avgörande att materialet och det utförda arbetet håller högsta kvalitet.

Vi är certifierade och har ett SGC-certifikat, Säker grund-certifikat, från Fuktspärrteknik AB med både teoretiska och praktiska tester.

När vi dränerar använder vi Optidrain dräneringssystem med material som håller med tiden. Systemet har en bra isoleringsförmåga som ger bättre inomhusklimat i din källare samt en lägre energiförbrukning.

Behöver du hjälp med dränering och vill vara säker på att jobbet blir korrekt utfört?

Kontakta oss
Image