Veddige Mark & Anläggning AB
Telefon: 0705 - 24 59 04
E-post: info@veddigemarkanlaggning.se

TRÄDGÅRDENS FÖRUTSÄTTNINGAR I FOKUS

Veddige mark & anläggning är ett företag med sin bas i Veddige utanför Varberg. Jag som driver företaget heter Fredrik Henrysson och jag startade verksamheten 2013 som ett dotterbolag till FH Kranservice.

Vi gör markarbeten och anläggning till trädgårdar med allt från sten- och plattsättning av uteplatser, gångar och garageuppfarter och dränering av husgrunder till anläggning av murar och byggande av altandäck och staket.

Total renovering av trädgårdar med exklusiva stenmurar

Till många av våra kunder tar vi hand om helheten och gör en total renovering av trädgården. Vi börjar med en dränering och sedan fortsätter arbetet ofta med ett altandäck och stensättning av en uteplats nedanför däcket.

Nedanför uteplatsen, vid gränstomten, gör vi sedan en stenmur och till sist anlägger vi en ny gräsmatta. Det blir på det viset en helt ny färdig utemiljö. Ett exempel på ett jobb där vi skapade en helt ny fin utemiljö är den totalrenovering som vi gjorde vid en villa vid Näset. Se jobbet vid Näset bland våra referenser.

Vi finns vid våra kunders sida från idéstadiet om designen till anläggningen av den nya trädgården. Viktigt för oss är att alltid göra ett gediget arbete så att våra kunder känner att de får vad de betalar för och slutresultatet blir en snygg och sammanhängande trädgård.

Efter trädgårdens möjligheter och dina önskemål

Varje trädgård är unik och vi utgår därför både från våra kunders önskemål och trädgårdens förutsättningar för att resultatet ska bli så bra som möjligt.

Ta gärna en titt på våra tidigare arbeten eller kontakta oss för att ta hjälp med trädgårdsanläggning som gör det mesta av just din trädgård.